Post by carcototuti on Mar 6, 2022 8:39:50 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sea of Thieves Cooking Timer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sea of Thieves Cooking Timer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Sea of Thieves Cooking Timer 2022 version ▞▞▞
Velmi šikovná malá aplikace! Už se nemusím bát, že se mi jídlo připálí. Bylo by super, kdyby vám také řekl, kde chytit všechny různé ryby as jakou návnadou.
Je to definitivně skvělé. Malá aplikace s velkým výsledkem. ALE alespoň pro mě se zvuk budíku neozve, když se obrazovka vypne. To znamená, že nedostanu připomenutí a to znamená, že stejně musím sníst své kuře, když je spálené. Opravte to a budu tuto aplikaci používat pokaždé, když budu hrát SoT.
Jednoduchá a my uděláme aplikaci, která vám pomůže s vařením při multitaskingu. Potřeba byla viděna a potřeba byla naplněna. Nemohu vám dostatečně poděkovat
Velmi užitečné, samozřejmě můžete použít jakýkoli časovač, ale tento je úžasný! Zachrání plavidlo před vyhořením. A kuře na konci je legrační! "Dík"
Skvělá pomoc, pokud jste v SOT nováčci nebo špatně sledujete čas
To je hodně dobré. Chybí jedna věc: pokud byste mohli přidat obrázky jiných druhů masa, abyste si rychle připomněli, které položky se „počítají“ jako který typ, hodně by to uživatelskému rozhraní pomohlo. Jako když umístíte kuře, hadí kus, vepřové maso, vše na obrázku, ok na linii masa... nebo na dvě různá tlačítka ryb vložíte několik příkladů druhů ryb... Budík se mi líbí, stal se součástí mé herní rutiny.
Líbí se mi ten nápad, je to tak úžasné a časovač funguje, i když jsem na domovské obrazovce! Tak úžasné a ŽÁDNÉ REKLAMY, byl bych rád, kdybyste přidali možnost pro žraloka, 5/5
Tohle jsem potřeboval. Jsem ten chlap, který zapomíná na věci, které vaří. To je tak užitečné lol
Líbí se mi ten nápad, ale časovače se po 5-10 sekundách zastaví. Toto je velmi užitečná aplikace a jakmile bude opraveno, aktualizuji své hodnocení.
Na to, co to je, je to v pořádku
Skvělá aplikace, která mi umožňuje dělat jiné věci než zírat do sporáku při vaření masa!
Super užitečné a dělá to, co potřebuje.
prostě dělá, jak je popsáno jednoduše a jednoduše
Fantastická malá aplikace. Musíte mít k moři!
Úžasný. Velmi šikovný a snadno použitelný. Už nepřipalujte své jídlo.
Perfektní
Funguje dobře a přesně využijete pokaždé. Načasování je pro tvůrce na správném místě 5* 👍👍👍👍👍
žádné reklamy, perfektní. dobrá práce. mě se líbí ps- jíst da poopoo
Točené jídlo, hotovo.
Velmi užitečné, jednoduché a snadno použitelné. Ruce dolů úžasné.
Jednoduché a účinné. MILUJI TO!
To je to, co říká
Ten, kdo to udělal, si zaslouží mnoho dublonů a nekonečné grogy na dům!
To je zbytečné... Ve hře máte hodinky. POUŽIJ TO.
Zdá se, že funguje dobře, zkusím to a aktualizuji podle potřeby. žádné reklamy při prvním zkušebním spuštění
Tato aplikace je perfektní, pokud melete volání lovců a sotva jsem si všiml reklam, pokud nějaké byly xD
Masivně užitečné
Vy, můj dobrý pane, si zasloužíte soudek rumu a zahaleného ducha jako domácího mazlíčka. Úžasná aplikace. Teď už nemusím stát při opékání meg a Karen. Dík. 🏴☠️
Sea of Thieves Cooking Timer Eszközök rcld
Tohle naprosto MILUJU. JE TO TAK UŽITEČNÉ!! Edit: ale delší časovač by byl lepší! Díky za toto, doufám, že uvidím jen další aktualizaci, která prodlouží časovač
Pěkný jednoduchý malý časovač, jediná věc, která by to zlepšila, by byl trochu delší zvuk upozornění, když je uvařeno, a možná druhý zvuk upozornění, když zbývá 15-20 sekund, než se jídlo spálí
Aktualizujte si časovač. Všechny časovače jsou špatně. Spálil jsem svého krakena a trofejní rybu...
Nejlepší věc, kterou jsem kdy mohl potřebovat. Tento vývojář je pravděpodobně nejlepší pirát, kterého jsem kdy viděl! 🏴☠️
The Lost Treasure アドベンチャー yhcz
To je tak okouzlující. Umožňuje mi běhat po mé lodi, zatímco se moje ryby vaří 😉
Nezbytnost při rybaření a vaření na SoT! Tak snadné použití a tak skvělé, že vás žádná reklama nepřeruší. Časovač vám dá přesně vědět, kdy je vaše jídlo hotové, s roztomilým kvokáním kuřete, aby upoutal vaši pozornost, a zbývající čas vám umožní vyřídit posledních pár pochůzek na palubě, než se jídlo připálí do křupava! Tuto aplikaci bych určitě doporučil😁 Šťastnou plavbu ☠️
velmi užitečné
Nejlepší hra všech dob mi pomáhá vařit jídlo dokonale
Miluji to! Velmi jednoduché a čisté. Postavil jsem telefon vedle počítače a koutkem oka jsem viděl, když se jídlo vaří, protože se barva časovače mění. Také když hraji s přáteli, jeden plácne kousek jídla na sporák, oni mi řeknou, co to je, abych mohl spustit časovač, a pak každý může slyšet, jak kohout zazvoní, když je hotovo, jak se ozývá přes můj mikrofon. .Opravdu pomáhá, když jste byli zaneprázdněni nějakou činností a nelze přilepit sporák.
Jednoduché, ale tak použitelné Zachránil jsem mou loď tisíckrát
Sea of Thieves Cooking Timer Mga Tool qpts
Perfektní aplikace!
Velmi užitečné!
Již nefunguje
Aplikace, o které jste nevěděli, že ji potřebujete. Povinná výbava pro námořníka a legendu!
Časy vaření jsou špatné. Všechno kromě megového masa shořelo.
Úžasná aplikace a nemůžu se dočkat, až ji použiji. Osobně bych si přál, abyste mohli změnit budík tak, aby se spustil vícekrát místo jednoho, nebo změnit hluk.
Tato aplikace je tak užitečná. Od teď jím jen vařené jídlo v moři zlodějů (ne spálené😅)
Skvělá jednoduchá aplikace bez reklam. Dělá, co říká, a dělá to dobře.
Sea of Thieves Cooking Timer Alat vjz
Fantastická malá aplikace, plně doporučená týmem administrátorů SoT UK!
Sezóna 2 SoT. Časovače již nejsou správné, vždy to spálí většinu kategorií potravin. Je třeba aktualizovat, aby se odpovídajícím způsobem zkrátily různé časovače.