Post by carcototuti on Mar 6, 2022 8:30:45 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Don\u0027t Touch The Spikes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Don\u0027t Touch The Spikes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõputult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Don\u0027t Touch The Spikes 2022 version ▞▞▞
Töötab
See on ok, kuid mitte suurepärane
Kui ma suren ja uuesti proovin, siis see lihtsalt tõrgub ja ma pean ekraanile tagasi minema. Kui parandate selle, annan teile 5 tärni
Hea mäng, kuid ma ei tea, mida mõned küsimused tähendasid, ma lihtsalt teadsin, et sellel on hea mäng, nii et jah, ideaalne mäng
Kuidas oleks sellega, aga see on mutt. Naelad on seina sisse torgatud kalliskivid, mille teravad otsad paistavad välja. Alustuseks on teil 100 kalliskivi. Ja oma muti taaselustamiseks kasutate 1 kalliskivi, siis 2, siis 4, 8, 16, 32 ja 64 ja nii palju elustamisi teil on. Lillade, siniste, roheliste, punaste ja türkiissiniste muttide ostmiseks kasutate kibble. Seda ma mõtlen. Aga kuhu on kadunud kogu mu edu. Minu kommid on kadunud.
Muidu tore mäng aga ma olen seal nata nuub ;-)
Mäng ei install ära
Suurepärane mäng, armsad linnud, lõbusad väljakutsed!
Don't Touch The Spikes Arkade ixfi
Ma armastan seda mängu, kuid see on maha jäänud NII BAAAD. Lind nagu läheb aegluubis iga paar hüppab ja see on tõesti tüütu
See ajab närvi kui ära suren!
Mulle väga meeldib, saan endale väljakutseid esitada ja jah, Gucci plätud
Mäng ripub iga 2 pöörde järel ja on väga tüütu, kuna pean rakendust ikka ja jälle lähtestama. Pls parandage ära
Kommide teenimine on tõesti raske ja enamik oste on seotud kommidega. Oleks tore, kui teeniksime väljakutsete täitmise eest väikeseid preemiaid või saaksime rakendusega töötamise eest igapäevaseid tasusid. Nagu 5 kommi olenevalt raskusastmest.
See oli lõbus mäng, kuni nad enamiku linde eemaldasid ja see viis suurema osa naljast välja, palun tooge nad tagasi
David Zajcile, koputamine pole mängude süü, see on teie seade See mäng on hämmastav, kuid teiesugused inimesed on lollid ega mõista elus häid asju aitäh
Võrgulahingud mängumängudega (rakendusega) oleksid hämmastavad! Inimeste kutsumisega, juhuslikud lahingud ja erinevate raskustega robotid muudaksid selle mängu niiiiiii heaks.
Igav
See on OK mäng, kuid reklaame kuvatakse minu ekraani keskel
Probleemid mitmikmänguga. Palun parandage see (probleemid kraanidega)
Nii lahe aga veits ajab närvi kui suren
See mäng on kohutav, sest iga kord, kui seda mängimiseks puudutan, suren automaatselt. See kustutab teie punktid, kommid ja kõik muu! See dont touch the spikes mäng käib mulle närvidele ja ma ei saa aru, miks see nii teeb, et värskendus on halb või kuidas Ketchapp selle tegi! Palun parandage see kohutav tõrge, mis juhtub inimestega, kes seda mängu mängivad. Kui te ei hakka seda probleemi lahendama, inimesed ei mängi seda mängu, kui inimesed seda mängu ei mängi, saate madalaid hindu ja inimesed ütleme, et nad sulgevad.
Kahe mängija režiimis on tõrge, kus üks lind ei reageeri ekraanile vajutamisele. Palun vabanege sellest 5 tärni eest!
Kui ma suren ja koputan uuesti, siis see hangub ja ei luba mul uuesti mängida enne, kui ma mängu sulgen ja uuesti avan.
Populaarne
See ei töötanud, selle ekraanil oli mängimiseks mingi imelik keel ja kostsid juhuslikud helid ja ma ei saanud üldse mängida. Täiesti hull rn
Minu 2-aastane poeg nägi pärast seda lindu kogu linnuväljakut, et ta mõistus on nüüd sinu pärast nii kinni!!!
Don't Touch The Spikes อาร์เคด yetp
Võrreldes teiste tasuta mängudega tunduvad nad rohkem kui pisut pealetükkivad, kuid ma arvan, et see on mängu mängimise hind *kehitab õlgu*
Don't Touch The Spikes อาร์เคด yetp
See on tõesti hea mäng, kuid see jookseb pidevalt kokku....
reklaamid viivad selle mängu surmani. märgi mu sõnad ketchapp
Mäng töötab tahvelarvutis, aga mitte telefonis!!! Mäng on nii aeglane ja ekraan ei reageeri!
Drop Stack Ball - Fall Helix Blast Crash 3D อาร์เคด mry
Paris hea mäng