Post by carcototuti on Mar 6, 2022 8:24:38 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hamster Cookie Factory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hamster Cookie Factory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt naudas uzlaušanu ▞▞▞
▞▞▞ Hamster Cookie Factory 2022 version ▞▞▞
Es vēlos šai spēlei pievērst 5 vērienu, taču, sasniedzot 5. posmu, es pazaudēju visus savus menedžerus, kuri vairs nespēju automatizēt neko. Es droši vien atinstalēšu spēli, ja to nevarēs izlabot.
kad nokļūstat jaunā posmā, nav reklāmu
Tas bija lieliski, jauki, jautri, un tad uzbruka reklāmas. Vai nav tikai viena šāda spēle, kurā es varu progresēt, neskatoties tūkstoš reklāmu vai neiztērējot bagātību?
Man patīk šī spēle, bet tā ir tik kļūdaina, un liela daļa no mana progresa ir pazudusi, tajā teikts, ka esmu 1. posmā, un, noklikšķinot uz uzdevuma, lai to piesauktu, uznirst kāmis, kas liek jums to darīt, taču tā vairs netiek atvērta, jo jūsu é jau noklikšķināja uz tā, tad spēle vienkārši pārtrauc, ja kļūdas tiek novērstas, spēle būtu stabila 5 zvaigznes, kļūdas ir pārāk kaitinošas
Es ienīstu šo spēli ļoooooooooooooooo varu Es ienīstu to nekad vairs nelejupielādē šo spēli šī ir tik mīļa, bet tik ļoti aizkavēta KĀ APSTĀVĒT KAVĒJUMU ŠĪ IR MANA IENĪSTĀ SPĒLE ATKŪPĒJAS ES CERU TEVI VAIRS NEKAD NEDARĪTIES
iestrēdzis apmācības 2. posmā.
Šī spēle kopumā ir jautra, taču tā palēninājās, šī spēle ir jālabo
Man ļoti patika spēlēt šo spēli, bet šodien, kad mēģināju doties uz galveno spēli, nevis notikumu, tā neielādējās vispār, tā vienkārši palika ielādes ekrānā, un visas pārējās lietotnes darbojas. Lūdzu, mēģiniet to labot, ja iespējams, es esmu mēģinājis un mēģinājis, un es patiešām nevēlos zaudēt visu savu progresu.
Cute spēli un es enoyed to, kad tā did not crash. Tā avarē pēc katras citas reklāmas. Es atklāju sevi klusi lūgties everytime es nolēmu noskatīties reklāmu. Tas avarē ceļu pārāk bieži man turpināt spēlēt.
tā ir jauka spēle. ir daudz, es domāju "daudz" instrukciju. Un dažreiz vārds neparādās ekrānā, liek man mulst un nezināt, ko viņi man saka.
Hamster Cookie Factory உருவகப்படுத்துதல் cas
Man patika tās estētika un viss, taču bija dažas kļūdas, piemēram, apmācība iestrēga, un man bija jārestartē lietotne vēlreiz. vai ir iespējams to izmantot arī pilnekrāna režīmā.
tas ir tik jauki, un man patīk tik vienkārši dizaini
Nevarēja pārvarēt 4. līmeni. Es nesaprotu šo spēli
lūdzu, labojiet spēli, es nevaru spēlēt spēli, kad varu spēlēt spēli slikti zināt, ko novērtēt, lūdzu, labojiet šo problēmu, slikti novērtējiet to ar 5 zvaigznēm
Godīgi sakot, es šim dotu 5 zvaigznes, bet, kad es sasniedzu 12. līmeni, visi mani kāmji vienkārši pazuda ;-; Mani tas ļoti apbēdina. Esmu lasījis citas atsauksmes, un šķiet, ka arī citiem ir šī problēma. Ceru, ka tā drīz tiks novērsta, jo man patiešām patīk šī spēle <3
A. Kuots. Spēle
Man patīk, cik šī spēle ir jauka, un tai ir pārsteidzoša grafika
Joprojām iestrēdzis ielādes ekrānā, pat pēc pašreizējā atjauninājuma, kurā teikts, ka ielādes kļūda ir novērsta. (15.11.21.) Nevēlos atinstalēt spēli, esmu 53. līmenī un man klājās labi šajā pasākumā. 😩 17.11.2021 - ATINSTALĒTS. Vairs negaida, lai spēlētu.
Tas ir tik mīļi!! Es ceru, ka tas tiks atjaunināts (es tomēr nepiespiežu)😊😍
Ļoti jauki patika spēle
joprojām to spēlē.
Tas ir pārāk daudz klikšķu un ielādes
Tas ir par dārgu
Es pat nevaru izmantot spēli. Kad es atveru spēli, tā sākas ielādes ekrānā. Es gaidīju 10 minūtes, un tas joprojām tika ielādēts, nenorādot, kad tas tiks pabeigts vai cik ilgi tas prasīs. Es mēģināju lietot lietotni 4 reizes, un katru reizi nevaru tikt garām sākuma ielādes ekrānam, tāpēc es pat nezinu, kā lietotne darbojas un vai ir vēl kādas kļūdas, ko pieminēt. Man likās, ka šī spēle izskatījās jauka, bet līdz šim esmu tajā vīlies. Lūdzu, novērsiet šo problēmu, lai es varētu spēlēt spēli.
Katrs šīs spēles aspekts ir naudas paņemšana.
Drachen: Aufstieg von Berk Simulation idi
Tas ir tik burvīgs, ka es ieliku 5/5
Ļoti jauki, bet es nevaru panākt, lai reklāmas tiktu atskaņotas, lai iegūtu dubultu atlīdzību.
Tas ir diezgan jautri. Jūs varat uzlabot savu rūpnīcu, un kāmji ir diezgan jauki, lielisks garlaicības slepkava. Es ieteiktu šo spēli ikvienam.
Šī spēle ir ļoti gudrs un jautri, bet tas ir ļoti glitchy un avarēja manu telefonu divreiz tagad. Spēle arī bieži sasalst. Šī spēle noteikti iegūt piecu zvaigžņu vērtējumu, ja tas nav par nomācošu glitches un lēnu.
Tā ir jauka spēle, taču apmācība ir garāka, nekā tas būtu nepieciešams
Pēc dažiem līmeņiem nav iespējams attīstīt kāmi, un jums ir jānoklikšķina pašam
Es nevaru saņemties ar šo spēlēšanu!! nenovērtēta spēle
man tas patīk
Daudz kļūdu
Man patīk šī spēle, nepārprotiet, visi kāmji ir burvīgi un arī visa spēle, taču es izturu noteiktu posmu, un tā nepārtraukti avarēs un turpinās to darīt, kad es to pārstartēšu. Esmu vairākas reizes izdzēsis un restartējis, zaudējot visu progresu, kas ir nepatīkami. šī spēle ir jālabo
labi, tas ir episki.
jauki, vienkārši jauki, nevilcinieties nospiest šo instalēšanas pogu
Iepriekšējais vērtējums tika izdzēsts, es to nepārrakstu. Vēl viens iemesls tikai 1 zvaigznītei.
Lūdzu, izdariet to, lai saglabātu spēles progresu Google Play spēlēs, lūdzu. Es pabeidzu 20 līmeņus tikai pusi dienas. Diena, kad tā bija gatava lejupielādei.. Vai varu saglabāt spēles gaitu tiešsaistē? Tātad, ja es to atinstalēju, vai varu atgūt spēles gaitu?
Hamster Cookie Factory உருவகப்படுத்துதல் cas