Post by carcototuti on Mar 6, 2022 8:15:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Nebulous.io ایکشن ywe
Wow, ta gra jest bardzo fajna, ma swoje momenty
Uwielbiam tę grę, ale czasami zgłaszam graczy, którzy łączą siły w trybie drużynowym, ale nie zostają wyrzuceni
nie
Nebulous.io Экшен ccph
GRA JEST SUPER
Ze wszystkich gier na „.io” polecam pobrać tę. To bardzo zabawne. Dobra grafika. Dobra kontrola. Świetna jakość. I fajna rozgrywka. Szczerze mówiąc, naprawdę to kocham. Nienawidzę innych gier ".io". Dziękuję za stworzenie tej gry! Tak trzymaj! Zrób też więcej aktualizacji. .
To bardzo dobre fajne, możesz strzelać do ludzi, to jest ulepszona wersja agar.io
emmm.... jak to pierwszy raz pierwszy?
Teraz gra stała się pojebana bo praktycznie wszyscy mają auto clikera i chujowo się gra najlepoej by gdybyście usuneli tą możliwość bo przez takich hakerów dużo osób wkurwionych odejdzie z gry bo to wkurza.
5 lat później, nie mogę już grać przez to, jak ADDICTIVE było w 2015 roku. To zawsze daje mi Flash Backs. Chciałbym móc grać ponownie i zachowywać się..!
To fajna gra, po prostu dużo się opóźnia, mam dobrą żonę i po prostu zawiesza grę na sekundę, a potem umieram, to naprawdę denerwujące
po ostatniej beznadziejnej
Ja mam 10 lvl i niemoge wybrać skinu w jakiś lvl
Naprawdę podoba mi się ta gra. Chciałbym tylko, żeby był tryb dwóch komórek, na przykład jedna osoba kontroluje sprzedaż, klikając przycisk, aby przełączać się między komórkami, co byłoby świetnym dodatkiem do tej już świetnej gry
Takie se
Nebulous.io ایکشن ywe
Twoja gra jest fajna, ale moderatorzy całkowicie nadużywają swoich uprawnień i przez większość czasu nie pomagają. Ledwo odpowiadasz na e-maile. Jestem zaskoczony, że gra przetrwała tak długo, ponieważ w ogóle nie wchodziłeś w interakcję ze społecznością, dzięki czemu Twoja gra stała się sławna. Powinieneś dbać o swoją społeczność.
świetna gra! ale proszę o zatwierdzenie mojego zdjęcia do przesłania, moje zdjęcie jest przyzwoite.
Buuuuuuuuuuuuu
Uwielbiałem tę grę, ale ludzie i gracze w tej grze są tak toksyczni, zwłaszcza ci, którzy są przyjaciółmi z modami, często grożą nam, że zostaniemy zbanowani, nawet gdy zgłosimy, że nic się nie dzieje i to mnie bardzo wkurza
Czasami będzie się opóźniać, ale poza tym gra jest dobra, grafika jest dobra
w porządku, gra jednak wygasa
Gra jest super!!Jest to moja ulubiona gra i oceniam ją na 5 kwiazdki!!!!! Bardzo dobrze jest grać, że możesz grać z innymi graczami w innych grach. Jest również dużo dużo bardziej skórek możesz się nazwać i specjalnie na tę stronę maseczki. Może też wybrać jaki chcesz mieć tryb,muj się w trybie sztuczki. Bardzo polecam tą grę jest naprawdę mega🤗👍👍👍👍👍
Ogrom ludzi Globalny root
Nie jeden bo nawet niezłe dodatki grafika 2/101/10 ta gra nie ma sensu. Nie polecam!!!!!😟😞😟😞😟😞
To bardzo fajna, niesamowita, ale wymagająca gra. Jeśli lubisz coś takiego jak rybny szał lub jakąkolwiek grę, w której jesz, aby rosnąć, pokochasz tę grę. To moja ulubiona. Również moja ulubiona gra ".io". Jedyne, czego chciałbym, to wyzwania i więcej trybów gry. Chciałabym też, żeby było więcej broni lub gdybyś mógł kogoś skrzywdzić lub nakarmić 2 różnymi kulami do wyrzucania. Poza tym jest to idealna gra. Świetne sterowanie/grafika/skórki. Gorąco polecam wszystkim grupom wiekowym!!
Jest dobry, ale nie najlepszy, ale możesz go pobrać za darmo, ale ledwo możesz grać ze znajomymi
Nebulous.io Экшен ccph
Tak, bo po 5 minutach śmierci i momentach wywołujących złość, chcę dodać 5 sekund nie do pominięcia...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
1/5
Nie mogę zalogować się na moje konto na Facebooku, po prostu się ładuje, ale jeśli zaloguję się na moim koncie Gmail, nie ma problemu.
2 gwiazdki za często problemy z laczeniem konta
Gra wieloosobowa staje się niesprawiedliwa, gdy ludzie łączą siły.
Lubię tę grę, ponieważ po pierwsze jest fajna, ponieważ jest sztuczna inteligencja i tryb online. Po prostu Luke Agar.io, więc to kolejna rzecz, a gra jest hackowalna, więc mi się też podoba. Tak trzymaj!
Uwielbiam nebula.io Źle to przeliterowałem Grałem w nebule prawie codziennie XD Nie miałem żadnych zgrzytów, ale niektóre skórki nie są naprawdę fajne, więc muszę dodać więcej skórek, aby mnie uszczęśliwić :3
reklamy... wyskakują na ekranie mojego telefonu, nawet jeśli aplikacja nie działa w tle, dlatego kod w aplikacji zawiera złośliwe oprogramowanie, więc nie pobieraj tej gry
To dobrze, ale czy możesz zrobić to tak, że jest tryb mordercy Jak to działa: nikt nie je gdzie oprócz mordercy, co minutę mamy ślad, aby odgadnąć, kto jest mordercą, jeśli jesteś większy, morderca nie może cię zabić
Ciągle przechodzę przez ludzi
Najgorsza gra na świecie
Dobra, więc niedawno kupiłem plazmę 200k, I kupiłem stały Ultra click, I nie ładuje się, gdy gram w FFA, próbowałem zrestartować grę i takie tam, nadal się nie ładuje. Jeśli chcesz mieć dowód, że możesz zobaczyć, co kupiłem, proszę o pomoc.
Git lepszej nie znajdziecie
Air Force Combat. Skyd dem op Spillehall szej
Nie oceniłem go na pięć gwiazdek, ponieważ mam go, gdy widzę, że ktoś używa trójkąta z okiem w środku, nie wiem, dlaczego mi się nie podoba, ale proszę go usunąć
Trochę trudno zarabiać poziomy, ale gra spoko ^^
Ta gra jest prawdopodobnie najgorszą grą, w jaką kiedykolwiek grałem, w zasadzie jest to zdzierstwo z agar.io. Zbyt wiele dodatków, boty rosną szybciej niż ty i spamują nieskończone bonusy, czasami pojawia się bot, który jest 10 razy większy ode mnie.
Chciałbym, żebyśmy mogli zwrócić skórki społecznościowe, ponieważ kupiłem jedną przez przypadek 😭😭😭. Potem dostałem skórkę z zakładki społeczności na 5k i już się nie pojawia. Myślę, że to dlatego, że osoba usunęła grę lub coś plsss mi pomóc.
Nebulous.io ایکشن ywe
Jest niesamowita ez na razie najulubiesza💖👍👍😊zmojh gier. Najbardzej lubię tryb trików
Ekran główny jest tak skomplikowany, że źle steruje zbyt wieloma trybami, a ekran wyboru jest nieco zły