Post by carcototuti on Mar 6, 2022 8:06:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Friends 2022 version ▞▞▞
super 5*
Túto aplikáciu mám už desaťročie a vždy bola mojou najobľúbenejšou hrou, teda až do poslednej aktualizácie. Teraz je výkon aplikácie slabý, zaostáva, hranie hier je pomalé a grafika vyzerá, akoby bola zameraná na deti základných škôl. Je to ako používať vytáčaný prístup na internet na sledovanie karikatúr. Túto hru už nehrám.
Šokujúca aktualizácia! Totálne zničil hru! Hral som to roky a môžem úprimne povedať, že to nebudem hrať znova (kvôli aktualizácii), pokiaľ to nebude vyriešené! Turnaj sa pomaly načítava a hviezdne poháre sú absolútny vtip! Hlavne kvôli súperom, ktorí zrazu po skončení hry nazbierali nespočetné množstvo bodov!! Vďaka tomu je prakticky nemožné vyhrať hru, nieto ešte spustiť! "Ak to nie je pokazené, neskúšajte to opraviť" ..
Neznášam to. Dostanete sa do určitého bodu a už naozaj nemôžete hrať. Hrám len na turnajoch, pretože ak chcete postúpiť, musíte tam dostať hviezdy v každej úrovni. Alebo samozrejme ale oni. Som pripravený na odinštalovanie.
Hra nefunguje správne. Reklamy sa nenačítajú a obrazovka zamrzne pri pokuse o ďalšie vylepšenia. Musíte vypnúť a stratiť pokrok. Frustrujúce!
Milujem túto hru, ktorá zničí prasiatka a potom noinsens haus a malé mimické ruky, oso wen tere nemám ruky hmm
S novou aktualizáciou ste stratili všetko. Stratil som všetok pokrok, zobral som si všetky praky, ktoré som si kúpil a stratil som viac ako 1000 vtáčích mincí. Ach, je čas nájsť si novú hru na trávenie času. Dám tomu ešte pár dní, aby som zistil, či je to opravené a ak nie, jednoducho ho odinštalujte.
Predtým sa mi to páčilo trochu lepšie. Niektoré ovládacie prvky sú slabé ako vtáčie zemetrasenie, pretože robí veľmi málo a niekedy nič. Prepínače vtákov na turnaji môžu vtáky, ktorým sa nebude dariť, viesť k stratám.
Výborná hra, túto hru môžu hrať len legendy, pekná grafika, niektoré levely sú extrémne ťažké, čo je príjemné hrať. Ďakujeme, že ste nám poskytli dobrú hru. Je mi potešením hrať túto hru. Dobrá hra
Skvelá zábava! Vždy som miloval hry Angry Birds!
Super hra keď som bol malý som ju mega hral
Angry Birds Classic - Apk AMP
Zbavte sa lega a pridajte stratené body, ak nie, opravte, idem odinštalovať hru
Som tak unavený z pokusov o inštaláciu upgradov. Sťahovanie sa zastaví pri 73 %, 87 % alebo raz, pri 98 %, potom to musím skúsiť znova. Táto hra sa mi veľmi páči, ale začína byť skôr trápením ako zábavou. Tak som práve zverejnil toto. Potom to vystrelilo na 98%...a znova sa zastavilo🤬
Ppč
Iba ak chcete platiť. Zablokovanie používateľov pred aktualizáciou popruhov poskytnutím úrovní výkonu. Na upgrade musíte zarobiť mince, ale upgrade prichádza iba vtedy, ak vyhráte úroveň, ktorá vyžaduje silu. Takže nútiť používateľov platiť za mince. Najhoršia hra.
Angry Birds Friends Zręcznościowe ogy
prečo nie je kam hlásiť problémy? už niekoľko týždňov nevidím skóre v lige alebo v stĺpcoch mojich priateľov. Nemám ako vedieť, aké skóre sa snažím poraziť. Musím opustiť každú úroveň, aby som zistil, akú korunu mám a aké je moje najvyššie skóre, aby som vedel, aké skóre sa snažím poraziť. Som veľmi frustrujúci.
Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji Haridus ilsj
(Hrato moj oco tak som sito čieš stahol jeto super hra.!?.!)
stiahnuť Angry Birds Classic apk najnovšiu verziu od Rovio Entertainment Corporation ... V stávke je prežitie Angry Birds. ... Angry Birds Friends.
V režime duelu po treťom víťazstve hra ukazuje, že som vyhral 6. krát, ale nedáva žiadne odmeny a musím začať odznova s 1. truhlou. Pokračuje to znova a znova.
Peckaa
Nedá sa použiť tnt a select wingman , Mobile je jedna plus 8 a má najnovšiu verziu OS. Kvôli tomuto problému nemôžem hrať na turnaji Niekto prosím pomôžte
upgradovaný a zrazu sa mi zobrazí "chyba pripojenia" Na mojom pripojení nie je nič zlé, na vine sú VAŠE servery (súvisle chyba v údajoch servera). Prestaňte spôsobovať problémy a opravte hru! Som unavený z neustáleho strácania schopností, hotovosti a lístkov na pohár. Táto hra už nie je veľmi dobrá ani zábavná. Myslím, že je čas túto hru odinštalovať.
Pred aktualizáciou v polovici novembra 2019 bola hra skvelá. Po aktualizácii sa hra stala veľmi pomalou, niektoré funkcie nefungovali. Bolo potrebné odinštalovať. Škoda, že som si hru užil 😞
Angry Birds Friends आर्केड गेम ukf
Super zábava
Nemá proste chybu
Angry Birds Friends আর্কেড mhd
Od redizajnu nezobrazuje správne skóre, preto už na túto hru nemíňajte peniaze. Turnaje sú „zmanipulované“, ukáže vám to víťazstvo v jednom kole hry o 100 000 bodov, potom sa presuniete do ďalšej časti, ktorú zrazu prehrávate o 500 000 s iným hráčom. Bola to zábava, ale už nie.
Hra sa mi páči, ale hnevá ma, že ponúkate darček s reklamou v obchode, ale výsledky sú v polovici prípadov vypredané. Je to strata času
Ggg Super,
Teraz to opäť padá, uprostred turnajov o lístky. S touto aplikáciou nikdy neminiem ani cent zo svojich peňazí, pretože všetko, čo robí, je pád. Buggy buggy buggy. Ak budem musieť túto hru odinštalovať a znova nainštalovať, kvôli chybám v nej si ju už nikdy nestiahnem. Niektoré nástenky nefungujú, na základe toho, ako by mali, pokiaľ ide o videá YouTube. Nie je to môj cieľ. Je to fakt, že dosky nereagujú tak, ako by mali.
Najviac sťahovanou aplikáciou pre iPhone je Angry Birds
Mobilná hra Angry Birds Friends zo známej hernej série spoločnosti Rovio spája ... Zaradené v kategóriách: Akčné a Arkády (mobilné)
Prečo urobiť hru online? S tým obrovským mb, s ktorým som si to stiahol, musím stále používať mb, aby som to mohol hrať? Je to zneužívanie! Za túto chamtivosť si zaslúžiš nulovú hviezdičku
Bolo to super a z nicoho nic to prestalo fungovat a nejde sa prihlasit :-(
Hrať AB Friends sa stalo mučivým. Toto bola moja najobľúbenejšia hra odkedy vyšla. Mal som perfektné skóre v Friends League a často som sa umiestňoval v top 10 turnajov. Za posledných 5 mesiacov sa to stalo postupne hrozným. Hranie jednej úrovne RAZ môže trvať viac ako 8 minút. Vynásobte to 8 úrovňami a znova tým, koľkokrát hráte každú úroveň a snažíte sa zlepšiť svoje skóre. Uplatňovanie rozsahov, elixírov atď. trvá VŽDY, ak vôbec. Teraz je to hrozné hrať.
Prečo je to vždy, keď som chcel hrať úroveň, vždy to hovorí o problémoch so sieťou, aj keď nemám žiadne problémy s pripojením na internet.. prosím opravte problém čo najskôr, pretože rád hrám úrovne..
Fuj
Škoda že na to treba wifi ale inak v pohode.
Angry Birds Friends Hodnotenie: 5 z 5 hviezdičiek. ... OS by Google Zdravie a fitnes Zábava Športové Životný štýl Hry Akčné Arkády Dobrodružné Hlavolamy Hry
Super veľmi pekné 😀😁👍👍👌👌 Postavy, ktoré sa mi páčia, ale chcem tu neobmedzené úrovne len 30 úrovní Páči sa mi ten malý modrý vták. Milujem túto hru, prosím nahrajte viac úrovní, ale pekná hra...... Prosím. ...
Stiahnuť Angry Birds Dream Blast.2 Pre Zariadenia Android - Zahrajte si logickú hru vtáčej bubliny s
Hra je zmanipulovaná. Keď sa hrá proti inému hráčovi. Skóre je zvyčajne rovnaké ako vaše, aby ste mohli použiť viac vtákov. Práve som použil 5 000 bodov, keď sa začala nová hra. Teraz ma to vrátilo na začiatok, keď som sa blížil k vrcholu. Nikdy nedostanem svoje body späť. začať odznova nie je možné. V minulosti som bol okradnutý o toľko bodov. jeho chorobné.
Predtým to trvalo 280 MB, teraz po 3 aktualizáciách zaberá doslova 400 v systéme Android. Vďaka nepretržitým aktualizáciám ju hra nezaujíma, pretože táto hra je dobrá v príležitostnom alebo jednoduchom zmysle...rovnako ako predtým pôvodný Angry birds, ktorý bol uvedený na trh v roku 2011. Má ľudí v minulosti čas na hry Casuality alebo Utility. Teraz s online hrou jej chýba radosť z hry.
Po ďalšom upozornení na aktualizácie hry mám opäť ďalšie problémy. Najnovší problém, s ktorým sa stretávam, je náhodné vypínanie hry, zvyčajne po použití viacerých vylepšení na dosiahnutie vysokého skóre, potom Bum! Hra sa vypne a stratím postup. V opačnom prípade je stále veľmi chybný a má veľa oneskorení. Mnohokrát to vyžaduje niekoľko pokusov chytiť vtáky, aby ste ich vypustili. Power ups sú vtip; niekedy nerobia absolútne nič.
Dobrá spoločnenská hra👍😆
Sprievodca každým vydaním hry Angry Birds