Post by carcototuti on Mar 6, 2022 8:03:46 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Loodan, et saan selle mängu alla laadida
Olen sellest mängust sõltuvuses, täiesti seda väärt 👍👍
Pärast 2-nädalast mängimist testimiseks. Peaaegu võimatu edasi liikuda ilma pidevate makseteta. Alustuseks suurepärane mäng, kuid muutub vähese edenemisega igavaks ja monotoonseks. Kallid ostuvõimalused vähese tuluga ja tundide kaupa reklaame, mida vaadata! Ei soovita Vastuseks OneSoftile - kuulutuste vaatamine annab väga väikese eelise!!
OK mäng, olge siiski valmis kulutama raha versiooniuuendustele, et võita.
See mäng on natuke liiga raske, välja arvatud juhul, kui maksate hea varustuse eest, ja ärge muretsege, et teie varustuse uuendamise kulud on naeruväärselt liiga kallid. Järeldus: see on lihtsalt keskmine tasu mängu võidu eest. Redigeeri: ebaaus mitmikmäng, kuigi sa kogud kõik ära, sai vaenlane siiski suurema skoori
algne mäng töötas hästi. Mul oli vaja installida lisatasu, et saada viimane laev, nii et ma tegin seda. lisatasu on minu S8-l väga loid ja kõiki minu edusamme (funktsioone, millele raha kulutasin) ei teisaldata. Jään originaali juurde.
Ma armastan seda mängu Ma armastan suhtlemist disaineritega kosmoselaskmise fännilehel
Pole reklaamivaba. Makstud ja reklaame täis. Prügi.
päris hea
see on 20rupi suurune mäng, laadige mäng alla suurepäraselt mängides, see mäng on imeline
Käivituskuva võtab liiga kaua aega
Nautige seda mängu tõesti. lõbus aega veeta või lihtsalt mängida.
mäng on suurepärane..armastan, see toob tagasi piiramatud tulejõud, mis oli alguses
Sellel mängul on salvestamise tasemed, palun öelge mulle
suurepärane mäng aja veetmiseks, kuid see on siiski lahe
Pole paha 😁
Palun lisage preemiad vetrani tasemel, me ei soovi seda tavalistel tasemetel ..Kui te ei saa vähendada laevade müntide taset. See pole õiglane, palun saatmine võtab miljoneid ja te vähendasite preemiaid ilma põhjuseta ..Ma olin ootate preemiate suurenemist, kuid vähendasite seda rohkem kui 50 protsenti
银河之战:深空射手 (高級版) 街機 zsr
Mängu ei saa Play Store'is uuendada ja nüüd ei saa isegi seda mängu enam mängida!! LIIT!!😡
hea
See on hea, kuid kui mars 7_3 tasemel on mõni aeg viga, see ei tee seda ................................... ........................................
Ootan 24. jaanuarini, et näha, mis tulemas on, ja loodan, et laevade uuendamine on lihtsam. Ma ei oska öelda, kui palju reklaame olen vaadanud, sadu, et teenida teemante laevade ostmiseks. See pole probleem, vaid see, et ma ei saa neid uuendada, kui ma jõuan nad tasemele 25. Tulnukaid on üha raskem võita, mis tähendab, et ma ei saa edasi liikuda, kuna puuduvad vajalikud esemed, et oma laevu 25. tasemest kõrgemale ajada. tugevamate tulnukatega sammu pidama. Saan uuendada minilaevu, miks mitte ka põhilaevu
Armasta mängu. Seda on hea mäng mängida, kui teil on igav. Jätkake samas vaimus💪
See mäng on allamäge läinud. Vana kooli Space Invaderi fänn on valmis loobuma. Kuhugi jõudmiseks peab olema häkker või keegi, kellel on palju $$$$$. Palun paranda. Üks täht. Liiga palju . . .
Lõbus mängida ja ei mingeid sunnitud reklaame
Mulle meeldib see mäng nii väga
meh. Jahuta umbes päev.
Pärast 5-minutilist mängimist ilmub avaleht, mis näitab kõiki rakendusesiseseid oste ja pealetükkivaid reklaame. vabandust, no pay 2 win minu jaoks. desinstallida kohe
Iga mäng, kus on lihtsam edasi jõuda reklaame vaadates kui mängides, on pettus. Mängisin seda mängu 5 päeva ja jõudsin kiiresti punkti, kus võisin mängida lõputult mänge, et saada 1/1000 uuele versioonile, või maksta versiooniuuenduste eest, välja arvatud juhul, kui ma tahtsin mängida mõttetut PvP-mängu palju enama vastu. võimas vastane ja peaaegu kindlasti kaotan oma panuse. Samuti on paljud kasiinolaadsed kellad ja viled seletamatud ning pole üldse selge, kuidas või miks ma peaksin neid koguma.
Ostja ettevaatust: lõbus, aeganõudev, sõltuvust tekitav mäng, KUID mõned saatuslikud vead mängusiseste ostude puhul. Kurb ja väga pettunud! Ostsin täiustatud laeva, mida tõsiselt takistavad väga väikesed uuendused!...maksin liiga palju millegi laheda, kuid kasutu eest! Mis jama. Ma ei julge desinstallida ja uuesti installida, et ma ei kaotaks kõiki mängusiseseid oste. Näib, et "otsene tugi" ei räägi inglise keelt, nii et mul pole palju lootust selle probleemi lahendamiseks.
Fishing Hook Sports myau
Õudne Laeva avamiseks arvate, et peate 90 sekundit reklaame vaatama. VALE! Peate vaatama 90 täispikka reklaami! Milline laev on väärt 45 minutit RAID: Shadow Legendsi? Laeva pole. See on mis.
Ma armastan mängu, kuid see jääb palju maha, kuid see on hea
Hinne.
Pvp reitingusüsteem on kohutav, kuidas kurat ma saan parimaks kedagi, kes on üle 3000, kui ma olen alles 600 juures, ma ei saa, nii et ma ei suuda seda pidevalt parandada ja saate parema ülevaate ja 5 tärni
Galaktika tüüpi shmup mitut tüüpi laevadega. Raskused on õiglased. Muusika ja Sfx hea. Mõnikord tundub, et vaenlase indikaator on vales kohas. Vasakul vilkudes tulevad paremalt vaenlased.
Nautige väga, see on keeruline
Nautige täiel rinnal