Post by carcototuti on Mar 6, 2022 8:00:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack infinit de aur ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Îmi place, dar există adaosuri fără motiv și ca o oră de 9999999 m mai târziu. Am ceas ca 99999999999999999999999999999, dar îmi place.
Îmi place foarte mult acest joc, îți place un profesor adevărat dacă joci acest joc de 5 stele pentru tine și îți mulțumesc
Super
jocul ca idee e ok. Reclame peate reclame in schimb. Uneori ca sa poti alege raspunsul corect trebuie neaparat sa te uiti la un Ad. Nu cred ca exagerez cu nimic cand zic ca am prins aici mai multe reclame decat la tv si aia e grav.
Cred că acest joc este foarte bun. Am început să joc astăzi de aproximativ 2 minute, dar mi-am dat seama că am deja o problemă. Reclame. Te rog scapă de ei. Mulțumesc!
Jocul e ok
Am crezut că acest joc este drăguț și într-adevăr acest joc este drăguț..... dar asta atât de agățat.pentru jocul pe secundă este suspendat.
Un joc foarte distractiv de jucat dacă te-ai plictisit, așa că încearcă-l dacă știi că cineva l-a mai văzut Dar nu-mi place dacă are multe reclame lol
Îmi place, dar trebuie să fie în română 😒
Experiența mea ca eu sunt un profesor adevărat, dar prea multe reclame joc bun
Este un joc foarte frumos pentru că am fost și eu un profesor când eram mic
Frumos foarte frumos
Teacher Simulator Fritidsspill nshg
Teacher Simulator Hygge mam
Cei care vor sa învețe engleza aici
E frumos, dar trebuie să pui mai multe lucruri în el.....
E cute jocul
Acest joc are prea multe reclame care este atât de enervant
Prea multe reclame
Este un joc OK, totuși, nu mă convine când ești monitor de sală și singura opțiune de a te confrunta cu „bullyul” este să-i agresezi fizic - indiferent de acțiunea lor, agresarea unui copil nu este niciodată potrivită. . Aș sugera înlocuirea acelor opțiuni cu altceva; precum trimiterea către director care este o opțiune pentru ceilalți elevi. Sunt bine conștient că acesta este un joc pentru distracție, totuși, astfel de jocuri pot face să pară OK să ataci alți oameni.
Cel mai prost joc vreodată. Timpul de joc este mai mic decât anunțul. După fiecare sarcină a venit anunțul
OK, așa că mai întâi când spun ce curs să faci, trebuie să urmărești un anunț pentru cei buni. În al doilea rând, când trebuie să-l oprești pe bătăușul de pe hol, trebuie să te uiți la o reclamă pentru a-i face ceva și să-i faci bine! Și în al treilea rând jocul este destul de plictisitor :/ Adică tu doar marchezi lucruri și dai întrebări... Nu-mi place și cred că oricine vrea să-l ia se răzgândește. Btw dacă ești pe un mobil dispozitiv este laggy.oricum bey!
Teacher Simulator የተለመደ kjer
Îmi place, dar reclamele apar pur și simplu la întâmplare și este enervant, dar îi voi acorda totuși 5
Jocul este bun. Dar ceva de genul stun the bully a dispărut prea mult și dacă nu dați clic pe de trei ori, anunțul va apărea.
Îmi place, dar am plângeri. 1. Trebuie să urmărești o reclamă pentru tot! Sunt atât de multe reclame. Trebuie să vizionezi o reclamă pentru a opri un bătăuș, a-ți lua o slujbă, a-ți lua o ținută nouă și multe altele!! 2. Ei înșiși răspund greșit la întrebări. "Câți ani are SUA? 224 de ani" nu. Este 244
E frumos, dar sunt atât de multe reclame, de aceea două stele
Este super!Deabia l-am instalat și mă joc o grămdă. Dar mă obligă să mă uit la reclame mereu!🤗
Asta miroase a Spyware. Nu pot să cred cât de mare este jocul pentru 30 de minute de conținut. Are, de asemenea, cojones pentru a distra chiar și un ABONAMENT de 15 USD! Reclamele sunt destul de proaste, dar 15 USD este prețul pentru un port bun al unui joc de la un editor de renume cu cifre reale de vânzare pentru a susține acest tip de bani. A, și ei sunt în căutarea de seve pentru a „publica” în joc, mare nu-nu. Au meme și referințe recente, dar au ca fundal un vechi club AV CRT TV. Pot doar să presupun că dezvoltatorii R
Acest joc este uimitor, are puțin prea multe reclame, dar dacă nu vrei să fii profesor, acest joc este pentru tine, deoarece ai putea sta acasă, joacă pe telefon și poți fi profesor
Joc foarte risipitor, telefon de 8 gb, de asemenea, agățat și fiecare parte primește reclame risipă de joc luând mai mult net o stea, de asemenea, risipă pentru asta
Am acest joc si pe tableta si pe telefonul meu si pe al lui mama il joc aproape mereu
Un joc foarte bun ca să joci acest joc atât de distractiv și, de asemenea, îl joci este uimitor
Este un joc frumos variat și face o experiență de profesor și prea amuzant. Mulțumesc 😊🙏
Este destul de ok dar după fiecare joc îmi dau reclamă
Acest joc nu este rău, dar conține prea multe reclame, așa că nu-mi place acest joc, urăsc acest joc 👎👎👎👎👎👎👎👎So joc rău nu-mi place acest joc 🤢🤮🥵🤢🤮🥵🤢🤮🥵🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤯🤮🤢🤮🤢🤮👎👎👎👎 👎😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤💔💔👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Este bine, dar nu știi când evaluăm întrebarea care îmi place durează câteva secunde pentru a marca
Este foarte frumos jocul său interesant, dar jocul se blochează după ceva timp și nu se aude nici un sunet, așa că va fi plictisitor, așa că vă rugăm să verificați-l
Este un joc bun
este buna si fain
Acest joc devine repetitiv foarte repede și nici măcar nu este un joc atât de bun
Aici suntem profesori și învățăm studenți proști, dar este un joc bun pentru că putem învăța puține lucruri, dar nu e rău.
Teacher Simulator የተለመደ kjer
Îți plac reclamele după tot ceea ce faci într-un joc, pe lângă reclamele care ar putea să-ți aducă lucruri în joc (și să primești în continuare reclame chiar dacă nu profiti de acele oportunități? Atunci acesta este jocul pentru tine! Atât de multe reclame nici nu vă veți aminti ce joc jucați! Serios, totuși, există multe reclame, iar modul de joc (ce puțin pe care îl jucați de fapt) este în cel mai bun caz mediocru. Nu merită timpul dumneavoastră, băieți, și dezvoltatorii de jocuri , te rog sa faci mai bine.
Reclame de 5 minute pentru 2 minute de joc
Primești întotdeauna adaugări 24/7 și când are opțiunea pentru ce clasă, dacă apeși săgețile, se afișează o aplicație și dorește să instalezi aplicația
Cam bine, dar la monitorul din hol nu e foarte realist pentru ca unul as da drumul pe cineva daca ar face o greseala si nu as pulveriza un stingator pe un batazos. Și, de asemenea, este foarte repetitiv și ușor
[3D Platformer] Super Bear Adventure Dobrodružné rzmo
Îmi place acest joc, într-adevăr cred că are mult potențial, dar lucrul care m-a scos din el în cele din urmă a fost cantitatea de reclame ca la fiecare treizeci de secunde când primești o reclamă și asta m-a făcut să-l dezinstalez până la urmă.
Este ca „notă-te, te rog” (jocul) și este foarte distractiv. Ar trebui să-l descărcați
A fi același profesor este doar un profesor, corect vom avea ceva nou pentru a-i vedea pe copii
Teacher Simulator Fritidsspill nshg
Teacher Simulator este un joc grozav, dar are atât de multe reclame Când ne jucăm, anunțul apare și este foarte plictisitor să le urmărești Dacă problema se rezolvă, voi acorda acestui joc 5 stele Grafică foarte bună....
chifla